Over B’elle

 

Na mijn opleidingen (Horeca Ondernemend Management en Banketbakker) wist ik zeker dat ik graag mijn eigen bedrijf wilde beginnen. Het liefst iets met taarten. Na een aantal jaar in de horeca gewerkt te hebben, besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten, zodat ik meer met mijn passie bezig kan zijn. Ik heb een ruimte omgebouwd tot professionele bakkerij/keuken waarvan uit ik kan werken.
Daarnaast heb ik in de buurt van mijn werkruimte ook een workshopruimte waar de workshops gegeven worden en waar ik mensen ontvang voor afspraken.

Op 9 oktober 2016 is B’elle officieel van start gegaan. Sindsdien ben ik bezig om mijn bedrijf te verbeteren en aan te laten sluiten op de wensen van de klant. Er staan nog veel idee├źn in de wachtrij die hopelijk snel werkelijk gemaakt kunnen worden. Houd B’elle dus in de gaten voor alle komende ontwikkelingen!

Met smakelijke groetjes,
Ellen van Lith